Få rene og flotte fliser med effektiv fliserens

Priser fra 25,- pr. m2

Er dine fliser også grønne af alger, kan en fliserens være løsningen på dit problem. Vi renser skånsomt men effektivt med vores professionelle højtryksudstyr på en miljørigtige måde. Modsat en almindelig højtryksrenser er vores dyser på udstyret vinklet på en sådan måde at det ikke ødelægger belægningen.

Vi renser fliserne uden brug af kemikalier. Dvs. i rent vand. Ingen brug af skadelig kemi og dermed på den mest miljørigtige måde. Vi vil gerne skåne vores natur for brug af diverse skadelige kemikalier. Med vores fliserens fjerner vi effektivt alger, flisepest og smuds. Vi sætter en ære i vores arbejde og yder tilfredshedsgaranti.

Ved at fjerne algerne på dine fliser, minimerer du også risikoen for frostsprængning, og glatte fliser i vådt vejr, samt en ødelagt overflade. Du forlænger dermed også dine flisers levetid. Det samme gør sig gældende på træterrasser, tage, facader osv.

ALGEBEHANDLING

Efter endt fliserens, anbefaler vi at man får algebehandlet sin overflade med algemiddel således at der ikke er nogle overlevende alger tilbage. Vi bruger et af markedets eneste godkendte produkter som hurtigt nedbrydes naturligt igen. 

IMPRÆGNERING

Når fliserne har fået en algebehandling og er tørre, anbefaler vi at overfladen får en imprægnering. Denne behandling lukker overfladen således at vandet har svært ved at trænge ind i flisen, dermed mindskes risikoen for alger og andre begroninger. Imprægneringen beskytter og lukker overfladen. Med vores hjælp får kan du igen få en flot overflade.

FLISESAND

Fugerne vil stå åbne efter en fliserens og derfor er det en god ide at få lagt nyt fugesand imellem fliserne. Vi bruger en tør sand der hæmmer ukrudtet.

Når fliserne er tørre fejes det ud i fugerne. Det efterlader et flot og skarpt resultat. Dette giver den sidste flotte finish på dine ny rensede fliser.​​​

Kontakt os og få din pris​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? ​Så kontakt os i dag! 

Udfyld formularen her eller ring til os på 60 19 23 79. Du kan også sende os en mail på kontakt@nanoteq.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på Facebook​

Vi opdaterer dagligt om vores arbejde og tilbud.

Derudover kan du også se billeder af vores referencer.

Om NanoTEQ

NanoTEQ har specialiseret sig inden for fliserens, algebehandling, imprægnering, facaderens og afrensning af graffiti.

icon

CVR: 40737774​

Kontakt os

​NanoTEQ ApS

Virklundvej 5, 1. 4., 8600 Silkeborg

Åbn i Google Maps

Tlf.: 60 19 23 79

E-mail: kontakt@nanoteq.dk